Kalimi I Lojës Për Të Rritur

adultgamepass.games

Adult Lojë Pass – Kjo Është Kinkier Se Emri

Shumicën e rasteve, kur po flasim për koleksione që po sjellin lojëra BDSM dhe veprim seksual agresiv, emrat do t'i thonë të gjitha. Por këtë herë emri është mashtrues. Quhet Kalimi I Lojës Për Të Rritur, por kjo faqe ka të bëjë me lojëra të çmendura BDSM në të cilat do të jeni mjeshtri absolut i disa skllevërve të pafuqishëm në litarë dhe zinxhirë. Epo, ka edhe disa veprime më të lehta skllavërie, por koleksioni ndërsa ka të bëjë me lojën dom/sub. Hapi në këtë faqe dhe shijoni BDSM në të gjitha format e saj, nga seksi sensual i skllavërisë në dhomën e gjumit, te torturat në birucë. Lexoni gjithçka në lidhje me të në rishikimin Tonë Të Kalimi I Lojës Për Të Rritur.

Të GJITHA Seksi BDSM

Në këtë faqe, të gjitha veprimet ju ka si një njeri dominues, dhe ajo çifte ju do të gjitha llojet e babes nxehtë të cilët janë të nënshtruar ndaj dëshirave tuaja. Disa lojëra janë duke u zhvilluar në dhomat e gjumit, ku vajzat janë gjunjëzuar para jush për të marrë karin tuaj në fyt, dhe në disa lojëra të tjera ju keni kurvat e lidhura në shtrat dhe ju qij ato në gomar. Por nga ana tjetër, ka disa lojëra seksi me të vërtetë agresive në birucë, në të cilat babes janë të lidhur me zinxhirë në mur ose roped në të gjitha llojet e pozicioneve të çmendura. Ju mund t'i qij ato, por gjithashtu mund të futni lodra të mëdha seksi në vrimat e tyre, t'u jepni orgazma të detyruara që do t'i bëjnë ata të bërtasin ose madje t'i fshikullojnë derisa lëkura e tyre të skuqet. Koleksioni madje vjen me disa veprime me grusht, gjë që është mjaft e rrallë në botën e lojrave për të rritur. Ka gjithçka për lojtarin e lojërave seksuale të ndyra dhe ekstreme, dhe ju mund të zbuloni të gjitha lidhjet e tjera që ndodhin në këto lojëra tani, falas.

Grafika Dhe Detaje Teknike

Lojërat Në Kalimi I Lojës Për Të Rritur vijnë të gjitha nga i njëjti zhvillues. Kjo do të thotë që ju do të merrni të njëjtën grafikë dhe stil dizajni në të gjithë koleksionin. Personazhet janë të gjithë në kërkim të mrekullueshëm. Ata kanë atë vibrim magjepsës të modeleve bikini, me trupa të shkëlqyeshëm, të përpjesëtuar në mënyrë të tillë për t'u tërhequr dëshirave tuaja instiktive. Big boobs, gomarë të mëdha dhe kthesa të përsosur. Për më tepër, foshnjat gjithashtu mund të personalizohen, por vetëm kur bëhet fjalë për madhësinë e gjinjve dhe gomarëve të tyre. Nuk ka personalizim të fytyrës apo diçka të tillë. Kur është fjala për faqen në të cilën të gjitha këto lojëra janë vënë në dispozicionin tuaj, unë nuk kam ndonjë ankesë. Ka një dizajn minimal, një ndërfaqe të mirëorganizuar, ngarkohet shpejt dhe ofron lojë të shkëlqyeshme pa vonesë. Epo, mund të ketë një gjë që do të doja të shihja. Nuk ka seksione komentesh nën lojë, por ka një tabelë mesazhesh në sit ku lojtarët mund të flasin më shumë për lojërat. Në përgjithësi, ata bënë një punë të shkëlqyeshme me Kalimin E Lojës Për të Rritur, dhe nëse jeni në BDSM, do të jeni kaq të kënaqur me këtë koleksion. Hyni tani dhe shijoni lojërat në celular dhe kompjuter, pa llogari ose pagesë.

Review Pros

  • Veprim intensiv BDSM
  • Grafika Përfundimtare
  • Lojë Realiste

Rishikimi Cons

  • Asnjë Personalizim I Fytyrës

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me KalimiILojësPërTëRritur

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito KalimiILojësPërTëRritur